Fortfarande höst i söndags

HEJ!
Idag är det måndag och igår var det söndag. För första gången på så länge jag kan minnas bestämde jag, Klara och Anna oss för att göra någonting produktivt av veckans sista dag. 
Vi möttes upp utanför vår port och promenerade genom ett soligt och fortfarande höstigt Hasenheide. Kändes som att det var första gången på ca en månad jag möttes av solen, pga att jag har varit fast i tentaplugg + molnigt novemberväder.
Klara som spexar då jag klagade på att de var dåliga på att vara roliga framför kameran. Hon ställer alltid upp den bruden <3
Anna drack kaffe ur en minimugg. Festligt. 
Och sen nådde vi målet på vår resa: museet Martin-Gropius-Bau! Vi valde att kika på utsällningen som var en del av den europeiska fotomånaden som pågår i Europa just nu, eftersom det var fina bilder + gratis = alla glada. Kanske inget som tog mig med storm, men tillräckligt bra för ett trött söndagssinne. 
Vi avslutade dagen med fika. Jag åt en paj med sötpotatis och fetaost. Den var supersmarrig.
Resten av kvällen spenderades med att titta på vänner, som är den serie som snurrar varm hemma hos oss för tillfället. Idag har jag misslyckats med att plugga, men har istället tagit en långpromenad i solnedgång på Tempelhof. Det funkar ju det med. 
 
Hejdå från Elsa!
Allmänt | | Kommentera |
Upp