Ifån-bilder

Hallo alles! Vi har varit lite dåliga med kameran på sistone, så tänkte istället langa lite suddiga bilder som min mobil har lyckats fånga.
En kväll blev vi exempelvis bjudna på middag hos Mathilda! Jag och Malin lyckades virra bort oss i en taxi och åkte runt halva stan i trekvart innan vi kom fram, men det vare värt. Då vi har upptäckt världens bästa app       <3Uber<3 så blev det dessutom gratis.
På Halloween åt vi Pumpa-middag hos Allis.
En kväll hittade vi 1 euros-shots i en liten kiosk på gatan.
Vi har dansat på Renate i en oändlighet och promenerat hem i dagsljus.
Och så har jag druckit öl med våra klassisar! Vågade inte fota pga lite stelt när man inte känner varandra så bra, men tog ett lite i smyg... vill ju ha bevis på att man träffar nya kompisar liksom.
I veckan var Lucia, Baba och Edith i stan! Vi har druckit öl och 87-gradigt kaffe, lyxat på resturang, shoppat Armani-byxor och ätit våfflor. Glamorous lifestyle alltså.
I helgen firade Berlinmurens fall 25 år! Så istället för betongvägg kunde man följa lysande ballonger där muren gick, mycket fint. I fredags fick Edith följa med på klassutflykt för att snacka tysk historia, ta spexiga klassfoton och dricka glögg. Vår lärare grät t.o.m. en skvätt :'(
Nu är vi alla lite ledsna för att Eddan har åkt och Berlin är tomt igen. Elsa jobbar på sin tenta som ska in om 2 timmar och jag och Malin taggar PH!!
 
Hejdå från K 
Allmänt | |
Upp